Polițiștii caută criminalul unei fete omorâte în bătaie, strangulată și violată

Tânăra, a cărui identitate s-a aflat abia ieri după-amiază, a fost găsită duminică noapte pe un deal din afara cartierului Burdujeni din Suceava Cadavrul unui tinere, de 18 ani, cu semne clare de violență, a pus pe jar polițiștii Serviciului judiciar al poliției sucevene și pe procurorii criminaliști.
 

Cadavrul Danielei Bucevschi, din Pătrăuți, a fost găsit în noaptea de 29/30 iunie pe dealul unde se înalță cartierul Tinereții din Suceava, la limita dintre cartierul Burdujeni și satul Plopeni, și nu stătea acolo de multă vreme… După efectuarea necropsiei, medicii legiști au stabilit repede că aceasta a decedat în condiții cât se poate de brutale. Leziunile suferite au arătat că fata a murit în chinuri groaznice, fiind, practic, omorâtă în bătaie, strangulată, violată normal și anal, apoi părăsită sub cerul liber. Ancheta demarată imediat pentru aflarea bestiei care a putut face așa ceva s-a aflat câteva ore în impas, în primul rând pentru că nu se cunoștea identitatea victimei. Încă un impediment a fost acela că, la fața locului, criminaliștii nu reușiseră să dea de vreun indiciu care să-i conducă la aflarea criminalului sau să le dea vreo idee despre împrejurările în care a fost ucisă tânăra. După desfășurarea unei adevărate armate de polițiști în căutare de informații, anchetatorii au reușit ieri să facă primul pas important în rezolvarea cazului, anume să stabilească identitatea victimei. Cercetările pentru identificarea criminalului și a împrejurărilor în care tânăra a decedat continuă cu aceeași mobilizare generală din partea polițiștilor și a procurorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: