FC Cetatea

Halip a părăsit echipa

Ovidiu Halip s-a despărțit ieri de Cetatea după un an și jumătate în care a evoluat la gruparea de pe „Areni” sub formă de împrumut de la Juventus Fălticeni.
 

Fundașul sucevean a strâns în tot acest timp 24 de partide oficiale în tricoul „galben-al-baștrilor”, el fiind în turul se-zonului trecut una dintre piesele de bază ale formației antrenate de Marian Pană. Fotbalistul a trecut printr-o perioadă mai dificilă în aceas-tă primăvară, când a fost ținut aproape două luni departe de gazon din pricina unei operații de sinuzită. Deși a revenit la antrena-mente odată cu reunirea echi-pei, Halip nu a evoluat nici măcar un minut în cele două partide amicale pe care Ce-tatea le-au susținut la sfârșitul săptămânii trecute, antrenorul Marian Pană dorind să evite orice pericol de accidentare al jucătorului. „Clubul nostru a primit o înștiințare din partea celor de la Juventus Fălticeni, prin care Ovidiu Halip este așteptat la reunirea echipei din 7 iulie. Noi am avut o datorie morală față de jucător, deoarece și-a făcut datoria în perioada pe-trecută la Cetatea, astfel că l-am primit în ultima săptă-mână la antrenamentele echi-pei”, a precizat președintele grupării de pe „Areni”, Du-mitru Moldovan. Halip ar putea face rocada în aceasta vară cu fundașul Claudiu Streinu, revenit pe „Areni” după un împrumut de șase luni la echipa de pe malul Șomuzului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: