Concursul de la Herghelia Rădăuți – o pată de culoare în viața comunității

Rădăuțenii au avut parte de un final de săptămână cu totul și cu totul special. În zilele de 28 și 29 iunie, la Herghelia din Rădăuți s-au strâns zeci, sute de admiratori ai cailor de rasă.
 

Pe Hipodromul Rădăuți a avut loc un concurs hipic na-țional la care au participat pes-te 40 de exemplare din cele mai bine cotate rase din România. Salturile și galopurile au fost secondate de larma din tribune. Spre stupefacția publicului, un puști de numai 10 ani ani, Ștefan Leonte (membru al unei familii venite de la Depozitul de Armăsari Dumbrava – Neamț) a câștigat nu numai popularitate în fața admiratorilor, ci și concursurile care se arătau destul de dificile. Cu implicarea Direcției Silvice Suceava, concursul hipic a avut parte de recompense în bani considera-bile. La eveniment a participat și subprefectul Orest Onofrei. Sufletul manifestării a fost Cristian Tomniuc, șeful Comparti-mentului de Vânătoare și Cai de Rasă. Adrian Tomescu, șeful Hergheliei Rădăuți, are cu ce se mândri, mai ales că o parte din premii au fost obținute de subalternii săi, care s-au evidențiat prin măiestria lor, transformând sportul într-o adevărată artă. Concursul hipic de la Rădăuți a adus o pată de culoare în viața comunității, tensionată în ultima vreme de febrila viață politică. Nu ne rămâne decât să le mulțumim organizatorilor și să le dorim să fie constanți!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: