Trei decese fără bănuieli penale

Un bărbat a decedat prin electrocutare, un altul s-a spânzurat și un al treilea a murit singur în casă
Trei bărbați au decedat în zilele de vineri și sâmbătă, fără însă ca polițiștii să aibă bănuieli că s-ar fi comis fapte penale. Doi bărbați, unul în vârstă de 52 de ani, celălalt de 33, au murit violent însă, fiecare aducând câte o tragedie în casele rudelor.
 

Gheorghe R., din Mușenița, muncea sâmbătă prin gospo-dărie. Încercând să repare ce-va, s-a electrocutat și în scurt timp a murit. Marius M. din Șcheia și-a pus singur capăt zilelor, ale-gând pentru aceasta o cracă din-tr-un copac din pădurea co-munei în care locuiește. Aco-lo a dat peste el o persoană, ca-re a și sunat la poliție. Din spu-sele unui consătean, Marius M. a fost prea bun prieten cu pa-harul de rachiu și, de mai mult timp, din această cauză, avea dese devieri de comportament. În cazul lui Mihai P., de 52 de ani, din comuna Bogdă-nești, doar medicii legiști vor putea stabili cauza morții. Bărbatul a fost găsit fără viață în casa în care locuia singur și nu prezenta urme de violență pe corp. Vecinii nu-l mai văzuseră pe afară de vreo 3, 4 zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: