Suceava

ISPA a intrat în plin pe alimentare cu apă canalizare și epurare

În aceste zile, în Burdujeni, au demarat lucrările ISPA pe partea de alimentare cu apă. Aceasta după ce Primăria Suceava a achitat un avans de 2,27 milioane euro către câștigătorul lici-tației, respectiv concernul bucureștean TMUCB și Erg Termrom.
 

Execuția debutează cu amenajarea unui rezervor de apă de 500 mc pe dealul Burdujeni, după o lună de la inaugurarea lucrărilor firmei germane Ludwig Pfeifer la rețelele de canalizare din același cartier. Pe de altă, după ce a onorat avansul de rigoare, s-au parcurs și primii pași în materializarea investiției la stația de epurare, licitația fiind adjudecată de Dytras Spania. „Să sperăm că aceste firme vor recupera timpii pierduți, astfel încât să putem realizat cât mai mult din proiect până la sfârșitul anului”, a subliniat primarul Ion Lungu, precizând că programul fiind pe fonduri europene, nu depinde totul doar de primărie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: