Tir sportiv

Tiriștii suceveni au cucerit două titluri de campioni naționali

Sportivii care practică tirul sportiv de performanță în județul Suceava au participat în perioada 14-21 iunie la Campionatele Naționale, competiție găzduită de complexele sportive „Iosif Sârbu” și „Dinamo” din București. Deși turneul s-a bucurat de prezența a 32 de cluburi sportive din întreaga țară, delegația suceveană condusă de Ștefan Buiucliu s-a întors acasă cu tolba plină de medalii: două de aur, două de argint și cinci de bronz.
 

Tiriștii clubului local CSM Suceava au strălucit la probele pe echipe, acolo unde au reușit să câștige două titluri de cam-pioni naționali la categoria juniori II. Primul dintre ele a fost cucerit de echipa Cezar Bahan – Ilie Călin – Iulian Ia-cob care s-au impus la proba pușcă 3 poziții, performanța fiind imitată de echipa de fete formată din Camelia Andreescu, Alexandra Coman și Si-mona Toader. Aceeași forma-ție feminină avea să cucerească și medalia de bronz la în-trecerea de pușcă 40 de focuri culcat. Cezar Bahan și Ilie Călin au urcat din nou pe podium la proba 40 de focuri culcat, un-de au ocupat alături de Adrian Repciuc locul secund în proba pe echipe. În întrecerea indi-viduală din cadrul competiției rezervate fetelor, Camelia Andreescu, o sportivă cu dublă legitimare, CSȘ Rădăuți și CSM Suceava, a cucerit de ase-menea medalia de argint. În campionatul juniorilor I, clubul sucevean s-a remarcat prin același trio format din Ce-zar Bahan, Ilie Călin și Iulian Iacob, care au terminat pe ultima treaptă a podiumului în probele de pușcă 3 poziții și 60 de focuri culcat. Palmare-sul grupării pregătite de Ștefan Buiucliu a fost completat de alte două medalii de bronz, câștigate de Camelia Andrees-cu, Ramona Maximiuc și Ale-xandra Coman în întrecerile de pușcă 3 poziții și 60 de focuri culcat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI