Gheorghe Flutur stă „în gazdă” la Vasile Ilie

Președintele Consiliului Județean a dispus reamenajarea biroului ocupat anterior de Gavril Mîrza, dorindu-l „mai spațios, mai luminos, primitor și ergonomic”
Mobilierul din biroul președintelui Consiliului Județean Suceava va fi reamenajat. Noul președinte al instituției, Gheorghe Flutur, dorește o reamenajare a biroului și o mobilă cu o culoare mai deschisă, cea existentă fiind de culoare neagră. El a arătat că dorește ca biroul în care lucrează să fie „mai luminos”.
 

„Doresc un birou mai spațios, mai luminos, primitor și ergonomic”, a spus Flutur, precizând și că nu este de acord cu ușile capitonate. „Nu sunt de acord cu uși duble, capitonate. Seamănă a instituție închisă și netransparentă”, a afirmat președintele CJ Suceava. Flutur a menționat că mobila va fi refolosită, urmând doar să fie recondiționată, iar pereții vor fi revăruiți. Ieri dimineață, din cabinetul președintelui CJ Suceava au fost scoase toate elementele de mobilier, inclusiv mocheta, urmând ca cele două încăperi ale acestui cabinet să fie redecorate. Președintele Gheorghe Flutur a declarat că până se finalizează amenajarea biroului său va sta „în gazdă” în biroul unuia dintre vicepreședinți, Vasile Ilie. Flutur a subliniat că atât pentru el cât și pentru vicepreședinții CJ Suceava, “biroul” va fi județul. Când a fost ministru al agriculturii, Gheorghe Flutur a schimbat mobila din birou cu una mai veche, aflată în conservare, care a fost recondiționată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: