FC Cetatea

Pandele a declarat „forfait” pregătirilor

Cristian Pandele a lipsit de la primele ședințe de pregătire desfășurate de Cetatea în această vară. Mijlocașul „galben-albaștrilor” și-a motivat absența prin intermediul tatălui său, care a ținut să informeze clubul de pe „Areni” în legătură cu problemele medicale ale fotbalistului originar din Iași.
 

„Pandele ne-a anunțat telefonic, prin tatăl său, că nu poate participa în acest moment la antrenamente. Clubul nostru l-a trimis zilele trecute la o clinică din București pentru a urma un tratament de refacere după accidentarea suferită pe finalul ultimului sezon. De atunci însă nu am mai primit nici un semn de viață din partea lui”, a precizat Dumitru Moldovan, președintele clubului sucevean. Cristian Pandele a ajuns la Cetatea în perioada de transferuri din iarnă, sub formă de împrumut de la Politehnica II Iași. Mijlocașul nu a rupt însă gura târgului în cele cinci luni petrecute pe „Areni”, reușind să bifeze doar două partide oficiale în tricoul „galben-albaștrilor”. De altfel, relațiile dintre Pandele și clubul sucevean s-au răcit foarte mult în ultima perioadă, astfel încât înțelegerea dintre cele două părți s-ar putea încheia chiar din această vară. În altă ordine de idei, antrenamentul de ieri al formației sucevene s-a desfășurat pe terenul sintetic din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, acolo unde antrenorul Marian Pană i-a avut pentru prima oară sub observație pe Tiago și Renato, cei doi jucători brazilieni veniți în probe la Cetatea. La aceeași ședință de pregătire a luat parte și juniorul Eusebiu Jalbă, care a revenit în atenția echipei mari în perspectiva viitorul sezon.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI