Un autoturism modern, cu stil, spațiu și robustețe, lansat la Suceava – Dacia Sandero

Vernisajul expoziției „Horoscop electoral 2008” a întregit evenimentul
Miercuri după-amiază, la Darex Auto SRL Suceava (strada Humorului nr. 63), a fost lansat noul tip de autoturism, Dacia Sandero, mașină modernă, care se afirmă printr-un design aparte, ce evocă dinamism și robustețe.
 

Noua generație „Dacia” se remarcă, din capul locului, prin blocurile optice expresive, bara de protecție și grila radiatorului perfect adaptate ansamblului caroseriei, un interior cu dimensiuni mult mai generoase și un portbagaj de 320 de litri. După cum am aflat, noua „Dacie” este conce-pută pentru a rezista unor condiții rutiere și climatice din cele mai dificile. Noutăți sunt mult mai multe despre acest autoturism. Poate și de aceea, în perioada 19 – 22 iu-nie, la Darex Auto SRL s-a de-clanșat operațiunea „Porți deschise”, ocazie cu care cei ce au intrat în jocul cheilor norocoase pot încerca cheia promoțională, având șansa să câștige una din cele 5 „Dacia Sanderno” trimise la… joacă și de a se interesa de alte caracteristici ale mașinii. La lansare au participat numeroși invitați, șefi de instituții, oameni de afaceri, ziariști, ei fiind întâmpinați de directorul general al societății, dl Adrian Chichifoi, de directorul George Petrescu, de întreg stafful societății. După ce musafirii au făcut cunoștință cu noua mașină, au fost invitați la vernisajul expoziției „Horoscop electoral 2008”, a artistului sucevean Mihai Pînzaru-PIM. Fiind un an electoral, cunoscutul caricaturist, cu harul său deosebit, i-a cuprins pe politicieni într-un horoscop aparte, cum nu-i poate cuprinde, vorba lui, niciun partid politic. Un horoscop plin de autenticitate, cu trimiteri la putere, autoritate, noroc, soartă, economie, starea națiunii. Expoziția rămâne deschisă până luni, 23 iunie. Celor interesați, artistul le-a acordat autografe, chiar pe afișul ce anunță deschiderea expoziției, care merită a fi văzută.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI