Suceava

Supraveghere video a intersecțiilor și semafoare „în undă verde”

Începând cu 1 august, în Suceava va funcționa un sistem video de supraveghere a traficului auto și pietonal din principalele intersecții. Declarația aparține primarului Ion Lungu, care a declarat că, în acest sens, a luat legătura cu o firmă specializată clujeană și conlucrează cu specialiștii Inspectoratului de Poliție Județean.
 

Domnia sa apune că măsura are în vedre disciplinarea participanților la trafic, în special a conducătorilor auto. „Există mulți șoferi lipsiți de bun-simț, trec pe roșu și nu încetinesc la trecerile de pietoni. În definitiv, este vorba despre siguranța în cir-culație, iar aceștia trebuie disciplinați cumva”, a menționat edilul-șef. De asemenea, domnia sa a precizat că, împreună cu polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere, sunt căutate soluții de sincronizare „în undă verde” a semafoarelor de pe marile bulevarde, inclusiv din zona centrală și zona comercială a urbei. „Încercăm să găsim soluții să sincronizăm respectivele instalații de semaforizare, astfel încât să fluidizăm traficul din municipiul Suceava”, a explicat primarul Ion Lungu. (VIA)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: