De Sânziene

Primarul Lungu și soția vor oferi pelerinilor 10000 de sărmăluțe

Pe 24 iunie, de Sânziene și cu prilejul manifestărilor prilejuite de Zilele Sucevei, locuitorii urbei reședință de județ sunt aștep-tați, începând de la ora 16, pe esplanada Casei Culturii, la un concert de muzică populară.
 

Primarul Ion Lungu a anunțat că vor evolua Ale-xandru Recolciuc, Călin Brăteanu și invitații lor, Ansamblul artistic „Ciprian Porumbescu”, precum și tinere talente din municipiu. Înainte de acesta însă, la ora 15, odată cu deschiderea oficială, vor fi celebrate 18 cupluri care au îm-plinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, dl Lungu oferind perechilor „de aur” diplome de fidelitate. Cu același prilej, veteranii de război deveniți cetățeni de onoare ai orașului în ședința ordinară a deliberativului local din 29 mai, vor primi distincția de rigoare. Este vorba despre Crăciun Badea, Mihai Popovici, Mihai Filip, Victor Moroșan și Costache Chișca. În perioada 27-29 iunie, la Muzeul Satului Bucovinean din cadrul Complexului Muzeal Bucovina va fi deschis Târgul meșterilor populari și vor avea loc spectacole folclorice. Pe 27 iunie, de la ora 19, în parteneriat cu Selgros, la Casa Culturii, Primăria va organiza un concert cu Direcția 5. În ultima zi a manifestărilor, pe 29 iunie, trupa suceveană Odyssey va susține, la Cetatea de Scaun, un spectacol de muzică folk. Șeful urbei a mai anunțat că, împreună cu soția sa, la fel ca și în anii precedenți, va împărți pelerinilor de la Mănăstirea „Sfântul Ioan”, în spe-cial celor din Maramureș, veniți de cu seară la slujbă, 10.000 de sărmăluțe și apă minerală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: