Vuliva

200 de proprietari de locuințe, suspectați de furt de energie electrică

Marți, între orele 9 și 13, cadrele Biroului Poliției Rurale, ale Postului de Poliție Frătăuții Noi, I.J.J. Suceava și specialiști din cadrul Compartimentului Furt Energie Electrică E.ON Suceava au acționat pe linia prevenirii și combaterii furturilor de energie electrică în cătunul Vuliva de pe raza comunei Frătăuții Noi.
 

Au fost verificate 200 locuințe, iar la locuințele numiților Gheorghe T., de 46 ani, Ștefan B., de 53 ani, Ștefan C., de 47 ani, și Gheorghe P., de 51 ani, au constatat ruperi de sigilii la contoarele electrice. Cele 4 contoare au fost ridicate în vederea expertizării, urmând a se dispune măsurile legale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: