FC Cetatea

Un lusitan pe „Areni”

Miguel Lopes ar putea deveni primul jucător de culoare din istoria Cetății !
După Roberto Ayza Berca, Tomaz, Dimas și Rodrigo, cei patru jucători brazilieni care au îmbrăcat tricoul formației suceveane în ultimele două sezoane, Cetatea pregătește o nouă surpriză publicului de pe „Areni”: achiziționarea primului jucător de culoare din istoria clubului.
 

“Galben-albaștrii” și-au manifestat prin vocea preșe-dintelui Dumitru Moldovan intenția de a testa un atacant portughez în perioada de pregătire din această vară. În vârstă de 25 de ani, Lopes de Pina Nimes Miguel Martins va sosi pe “Areni” prin interme-diul impresarului Octavian Marin și urmează să se alăture trupei antrenate de Marian Pană odată cu reunirea lotului din 23 iunie. „Suntem în căutarea unui vârf de careu, iar Lopes este unul din numele aflate pe lista noastră. Îl așteptăm la reuni-rea lotului, urmând să fie mo-nitorizat la câteva antrena-mente de către tehnicianul Ma-rian Pană. Dacă va confirma în această perioadă de probă, are toate șansele să rămână la Cetatea”, a precizat preșe-dintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan. Miguel Lopes are 1,81 metri și 73 de kilograme. El și-a început cariera de fotba-list în țara natală, la formația Estoril, pentru ca în ultimele două sezoane să evolueze în campionatul Republicii Mol-dova, la Dacia Chișinău. În ultimul sezon, atacantul lusitan a bifat 22 de partide și 4 goluri în tricoul grupării de peste Prut. În cazul unui transfer de-finitiv, Miguel Lopes ar deveni cea de-a doua “pată de culoa-re” din peisajul fotbalului su-cevean al ultimilor ani, după Eric Fannis, un jucător din Santa Lucia, ce a jucat pentru Foresta în perioada 1996-2001.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: