Rechizitoriu finalizat în cazul crimei din Capu Codrului

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea prin rechizitoriu în judecată a inculpatului Adrian Emil Cercel, în vârstă de 28 de ani, fără antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.
 

În sarcina acestuia, procurorii au reținut că în seara zilei de 22.05.2008, în jurul orei 22, în timp ce se afla într-un bar din localitatea Capu Codrului, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu victima Constantin Mintar, din aceeași localitate, în vârstă de 32 de ani, căreia i-a aplicat o singură lovitură în zona pieptului, provocându-i leziuni ce au condus la deces. Reamintim că, prin Ordonanța PTSv. din data de 23.05.2008, s-a dispus reținerea învinu-itului pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior Tribunalul Suceava luând împotriva lui măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile (aceasta încetează la data de 21.06.2008). „Inculpatul Cercel Emil Adrian nu este căsătorit, nu are copii în întreținere, este zilier și nu este cunoscut cu un comportament agresiv în societate. Pe parcursul cercetărilor, a avut o atitudine sinceră, de recunoaștere și regret a faptei comise. Victima Mintar Constantin era căsătorită, avea un copil minor în întreținere și efectua muncă de ziler”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al parchetului, procuror Luminița Hurjui. Pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea reținută este închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: