FC Cetatea

Luca și Bukvic, acontați de Cetatea

Oficialii Cetății au ajuns ieri la un acord cu omologii lor de la FC Vaslui pentru transferul jucătorilor Mihai Luca și Milorad Bukvic la gruparea de pe „Areni”. În urma primei runde de discuții, purtată între primarul Ion Lungu și Adrian Porumboiu, patronul echipei vasluiene și-a arătat disponibilitatea de a renunța la cei doi fotbaliști în favoarea trupei antrenate de Marian Pană, invocând în acest sens bunele relații existente între cele două cluburi.
 

Luca revine pe „Areni” după un an și jumătate În vârstă de 19 ani, Mihai Luca va reveni la Cetatea după o pa-uză de un an și ju-mătate, perioadă în care s-a aflat în curtea ce-lor de FC Vaslui, fără a bifa însă nici măcar un minut la nivelul primului eșalon. „Luca se anunța o mare speranță a fotbalului local în momentul plecării de la Suceava, el fiind în acea perioadă titularul postului de portar în naționala de juniori. În prezent, trece printr-o perioadă mai nefastă a carierei, pricinuită de numeroase accidentări, motiv pentru care vrem să-i acordăm o mână de ajutor, mai ales că oficialii vasluieni nu se opun împrumutului jucătorului la Cetatea”, a precizat președintele „galben-albaștrilor”, Dumitru Moldovan. Bukvic aduce concurență în avanposturi Dacă prin cooptarea lui Mihai Luca în cadrul lotului sucevenii și-au acoperit postul de portar, sosirea sârbului Milorad Bukvic, celălalt jucător care face obiectul tranzacției dintre Cetatea și FC Vaslui, ar ridica la 7 numărul atacanților ce se vor afla sub comanda antrenorului Marian Pană în perioada de pregătire din vară. „Avem nevoie de concurență în compartimentul ofensiv și de aceea încercăm să ne orientăm către jucători care se pot ridica, din punct de vedere al valorii, la nivelul actualilor componenți ai lotului. Guriță, Mi-guel Lopes și Bukvic pot face a-cest lucru”, a completat oficialul su-cevean. Milorad Bukvic are în prezent 32 de ani și o carte de vizită destul de lungă, el evoluând de-a lungul carierei la formațiile Vojvodina Novi Sad, Oțelul Galați, FC Argeș, Slovan Bratislava și Artmedia Bratislava. În cele cinci sezoane petrecute în prima ligă din România, atacantul sârb a marcat 13 goluri în 61 de partide oficiale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: