Fotbal, Campionatul Municipal

Astăzi se joacă semifinalele

Ora 20 Rich Club – NTS; ora 21 Revine – Florconstruct
Revine – Florconstruct și NTS – Rich Club sunt meciurile din penultimul act al ediției din acest an a Campionatului Municipal. Astăzi, cu începere de la ora 18, respectiv 19, se vor disputa cele două partide care vor stabili finalistele competiției. Campioana en-titre, Revine, va întâlni trupa lui Vasile Florea – Floconstruct.
 

De la Revine nu vor lipsi Marius Lup, Ovidiu Ciobanu, Doru Gugianu, Ionel Lavric, Mihai Guriță, Victor Romașcanu sau Nae Grosu în timp ce Florconstruct se va baza pe talentatul portar Schul, frații Cătălin și Dan Șandru, Romeo Costan, Cătălin Avasiloaie, Nicu Filip și bineînțeles Vasile Florea. În cealaltă semifinală, se vor întâlni două echipe despre care putem spune că au fost revelații ale acestui campionat: Rich Club și NTS. Rich Club s-a dovedit a fi o formație extrem de ambițioasă. Popadiuc, Beudeanu, Brăiescu, Marțolea, Aramă, Tipa, D. Cazacu, Șovea și Găitan își doresc să confirme sezonul bun și să ajungă în finală. De partea cealaltă, la NTS vor evolua Levinschi, I. Cazacu, Haraga, Perijoc, Afloarei, Tauciuc, Lazăr, Maftei și Nitu. Câștigătoarele din semifinale vor evolua în ultimul act, miercuri, 25 iunie, de la ora 19, în timp ce învinsele vor juca finala mică, într-un meci care se va disputa în aceeași zi, de la ora 18.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: