Mașina Ambulanței, lovită de un șofer prea grăbit

În momentul producerii accidentului, în Ambulanță se aflau un pacient, o asistentă și un medic. Asistenta s-a ales, în urma impactului, cu un traumatism abdominal
O Ambulanță care transporta la spital un pacient în regim de urgență a fost implicată într-un accident de circulație, petrecut ieri la prânz la intersecția străzii Mărășești cu B-dul 1 Mai. Șoferul unui autoturism marca Hunday, în vârstă de 33 de ani, a lovit frontal un microbuz al Serviciului de Ambulanță Suceava.
 

În urma impactului, asistenta care îngrijea pacientul aflat în mașina sanitară a suferit un traumatism abdominal, necesitând îngrijiri medicale. În scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Circulație, anunțați de martorii accidentului prin serviciul 112. În urma primelor cercetări efectuate, oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoturismului Hunday, care nu a acordat prioritate Ambulanței. Ziua de ieri s-a dovedit de-a dreptul ghinionistă pentru lucrătorii Serviciului de Ambulanță Suceava. După ancheta efectuată de polițiști, mașina sanitară a fost tractată de la locul accidentului de o altă Ambulanță, un autoturism ARO (vechi, antic și de demult). Din nefericire. șoferul “piesei de muzeu” a rămas fără combustibil chiar în fața Primăriei, încurcând întreg traficul rutier preț de câteva zeci de minute. Acesta a fost nevoit să alimenteze mașina cu benzină dintr-un PET, spre amuzamentul, dar și nemulțumirea colegilor de trafic.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI