Un turbulent de Burdujeni a fost amendat de două ori în jumătate de oră !

Sancțiunile date de polițiști însumează 20 de milioane de lei vechi
Un tânăr de 25 de ani, din Suceava – Burdujeni, a reușit performanța de a încasa două amenzi de la Poliție în mai puțin de jumătate de oră. Cuantumul total al acestora este de exact 20 de milioane de lei vechi.
 

Pe 8 iunie, la ora 19,17, Serviciul Unic de Urgență 112 a fost sesizat de un anume Costel L., de 25 ani, din localitate, despre faptul că ar fi fost agresat de către polițiștii Secției de Poliție Burdujeni, care s-ar fi aflat sub influența bău-turilor alcoolice. Potrivit pro-cedurii, mai ales că toate ape-lurile la acest număr sunt înregistrate, s-a trecut la verificarea celor reclamate, ocazie cu care s-a stabilit că totul nu e decât rodul imaginației bur-dujeneanului, care a vrut să se răzbune pe polițiști din cauză că a luat de la aceștia o amendă. Cercetările au fost efectuate de însuși comisarul Ștefan Radu, șeful formațiunii de Ordine Publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni. Povestea începe în jurul orei 18,30, când reclamantul provoacă scandal într-un bar din Burdujeni, fapt pentru care este luat pe sus și dus/condus la Secția de Poliție de către agenții de pază de la o firmă de profil. Polițiștii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei, conform Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice. Jumătate de oră mai târziu, tânărul dă telefon la 112, plângându-se că ar fi fost agre-sat. Sesizarea nu a fost confirmată, toți agenții de siguranță publică din acel schimb fiind etilotestați. Rezultatul a fost, însă, negativ. „Pentru apelarea neîntemeiată a Serviciului 112, Costel L. a mai fost sancționat cu încă o amendă în valoare de 1000 lei, conform OUG 34/2008”, se arată într-o notă dată publicității de Biroul de presă al IPJ Suceava. Turbulentul are, în schimb, dreptul legal de a contesta a-menzile la structura de co-mandă a IPJ, iar ulterior, în instanță.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: