La baruri, cluburi și terase din Suceava

Oferte speciale pentru microbiști

Proprietarii de baruri și cluburi din Suceava și-au propus ca la „Europene” să câștige mai mulți bani din vânzarea licorii “magice”…, tradiționala bere. Pregătirile au început încă de săptămâna trecută. Angajații teraselor și barurilor au montat televizoare-gigant, și-au făcut stocuri serioase de bere și alune, au pregătit chiar și cadouri speciale pentru clienți. Unii dintre ei au și oferte speciale, cum ar fi “la 5 beri cumpărate primești una gratis”.
 

Ca să atragă atenția microbiștilor, pro-prietarul unei terase amplasate pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor a atârnat de stâlpi tricolorul, cu inscripția “Hai România!”. Ieri clienții și-au făcut rezervări încă de la orele prânzului pentru a fi siguri că vor avea locuri asigurate.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: