În luna mai

Număr neașteptat de mare de accidente de muncă

Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, Mihai Airinei, a declarat că, în luna mai, s-a înregistrat un număr neașteptat de mare de accidente de muncă. „Eu pun această situație pe seama faptului că, în luna mai au fost solicitări foarte mari în activitatea psihică, în general.
 

Mulți lucrau ore suplimentare și într-o stare tensionată, cu dese întâlniri soldate cu consum de băuturi alcoolice. Urmare a campaniei electorale, s-au produs, mai des, și alte evenimente, comparativ cu alte perioade”, a spus inspectorul-șef. În mai, la Suceava au avut loc 4 accidente de muncă mortale, record al lunii în ultimii 3 ani. În primele 4 luni din 2008 au fost consemnate 11 accidente, respectiv o treime din totalul de anul trecut.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: