Elena Greculesi: Marele Vernisaj

Joi, 12 iunie 2008, ora 13,00, Biblioteca Bucovinei ,,I. G. Sbiera” Suceava va fi centrul unui eveniment ale cărui nobile semnificații vor reverbera asupra întregii Suceve și a întregii Bucovine: Elena Greculesi, marea Doamnă a Picturii Românești Contemporane, își va vernisa expoziția permanentă (cea mai mare donație făcută de vreun artist Sucevei natale), îmbogățită cu lucrarea ultimilor cinci ani de atelier – capodopera creației Domniei Sale – și cu alte două din această ultimă perioadă.
 

Vernisajul are loc în preajma celei mai lungi zile a anului, ziua în care Doamna Elena Greculesi a văzut lumina soarelui și în care aniversează o vârstă minunată. Cetățean de Onoare al Sucevei, Doamna Elenei Greculesi onorează încă o dată o Suceavă care îi rămâne mult datoare.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: