„Au fost oameni care nu și-au făcut treaba”

Președintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că, după desfășurarea celui de-al doilea tur de scrutin, organizația PSD Suceava va efectua o analiză a acestor alegeri locale în fiecare localitate și a menționat că există posibilitatea ca unii dintre candidații partidului care au fost aleși în funcții să nu fie confirmați de organizația județeană pentru a fi validați.
 

„Pe ici, pe acolo, au fost oameni care nu și-au făcut treaba. Au divulgat elemente de strategie. Acești oameni nu vor fi confirmați de organizația județeană”, a afirmat Gavril Mîrza. Acesta a evitat să spună câți dintre aleșii locali ai PSD Suceava se află în această situație, precizând că va face public numele lor după analiza din interiorul partidului. Potrivit legislației, pentru validarea mandatelor aleșilor locali este necesar ca, pe lângă raportul financiar, aceștia să prezinte și o confirmare a sus-ținerii pentru funcția respec-tivă din partea organizației județene de partid.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI