Verhovyna 1(6)

A ieșit de sub tipar numărul 1(6) pe 2008 al publicației Verhovyna, revistă de cultură a Uniunii Democrate a Ucrainenilor din România.
 

În acest număr semnează Ioan Fraseniuc, președinte interimar al filialei din Botoșani, Victor Gheorghiu din Melbourne, Australia, Olga Andrici din București, Vasile Țapoveț, Renata Andrici, Adrian Guțu, Ion Cozmei, Mihai Mateiciuc, Andrei Șeiciuc și, cu deosebire, profesorul Vichentie Nicolaiciuc, semnatarul a numeroase articole. Revista are în cuprins de la materiale polemice și in memoriam până la drepturi la replică incisive și evocări ale unor personalități din spațiul nord bucovinean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: