„Delta Force” made in PNL pentru județul Suceava

Liberalii suceveni au decis că este momentul ca liderii lor județeni care au confirmat chiar din primul tur de scrutin al alegerilor locale din acest an, că au rezultate, să-i ajute pe candidații de primar din turul doi să câștige.
 

Președintele Organizației Județene Suceava a PNL, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat la ultima conferință de presă a partidului că principala preocupare a celor trei primari liberali de orașe, care au ieșit din primul tur, Marius Ursaciuc – Gura Humorului, Constantin Gabriel Șerban – Câmpulung Moldovenesc, și Adrian Popoiu – Siret, este de a face campanie astfel încât la finele turului II PNL să aibă cât mai mulți primari. Prodan a spus că, din punctul de vedere al PNL, cei trei primari sunt un fel de „Delta Force” a partidului, care va trebui să dea o mână de ajutor consistentă colegilor liberali care mai au de înfruntat adversari politici în turul II de scrutin. Duminică, pe 15 iunie, în 52 de localități din județ se organizează turul II de scrutin, iar în 15 PNL are candidați.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI