„Avem nevoie de legalitate, de seriozitate…”

Prefectul Alexandru Băișanu s-a întâlnit cu liderii organizațiilor județene ale partidelor și le-a solicitat depunerea grabnică a raportului financiar al campaniei electorale
Prefectul de Suceava, Alexandru Băișanu, a invitat, vineri, la Prefectură, liderii organizațiilor județene ale partidelor, cărora le-a transmis că pentru validarea noilor primari aleși și a consilierilor locali și județeni, dar și a președintelui CJ, este necesar să fie depus, în cel mai scurt timp, raportul financiar al campaniei electorale.
 

Prefectul a explicat celor 14 lideri politici prezenți la întâlnire că ter-menele „sunt scurte”, întrucât în maxim 15 zile de la desfă-șurarea alegerilor trebuie de-puse rapoartele financiare, iar în maxim 20 de zile de la alegeri se validează primarii și se constituie noile consilii. Prefectul a mai spus că, pentru validarea fiecărui ales local, președinții organizațiilor ju-dețene trebuie să confirme, în scris, că aceștia sunt membri ai formațiunii politice pe listele căreia au candidat. Băișanu a declarat că liderii organizațiilor județene ale partidelor au promis că vor de-pune documentele solicitate în cel mai scurt timp. „Este ne-cesară întrunirea și funcționa-rea noilor structuri alese în cel mai scurt timp pentru a nu fi un vid legislativ de lungă durată”, a precizat prefectul și și-a exprimat speranța că liderii partidelor au înțeles că aceste proceduri trebuie îndeplinite în timp scurt. „Avem nevoie de legalitate, de se-riozitate pentru ca noii aleși locali să înceapă să lucreze în interesul cetățenilor care i-au votat”, a conchis Alexandru Băișanu.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: