21 de dispoziții pentru acordarea de măsuri reparatorii

Biroul Județean Suceava pentru urmărirea aplicării unitare a legilor privind restituirea proprietăților a predat Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietății un număr de 21 de dispoziții ale primarilor din județul Suceava emise în baza Legii nr. 10/2001, cu întreaga documentație care a stat la baza emiterii lor, cu aviz de legalitate al prefectului, în vederea acordării măsurilor reparatorii în echivalent.
 

Informația a fost oferită, marți, presei de pre-fectul Alexandru Băișanu. El a spus că au fost emise astfel de dispoziții pentru Rădăuți, Moldova Sulița, Fălticeni, Horodnic de Sus, Arbore, Vatra Dornei, Suceava, Fântâna Mare, Mănăstirea Humorului și Câmpulung Moldovenesc. El a mai precizat că, în prezent, la Biroul Județean pentru urmărirea aplicării unitare a legilor privind restituirea proprietăților se află un număr de 46 de dispoziții asupra cărora se exercită controlul de legalitate, urmând ca, în măsura în care se va con-stata ca acestea sunt legale, vor fi înaintate Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietății.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI