Final de campanie cu nasul spart

Președintele tinerilor suceveni ai PNȚCD a reclamat la poliție că un simpatizant PL-D i-a spart nasul
Președintele Organizației de Tineret a PNȚCD Suceava a încheiat campania electorală cu nasul spart. Din propriile declarații, Nicu Năstase lipea ieri afișe pe afișierul de lângă sediul Romtelecom din cartierul Obcini, când a oprit lângă el un BMW negru, din care a sărit un individ necunoscut foarte furios.
 

„«Ce lipești, mă, peste afișele PL-D?», s-a luat de mine individul și mi-a tras doi pumni în față. Mi-a umflat un ochi și mi-a rupt nasul”, a declarat președintele tinerilor țărăniști. El a reclamat agresiunea la poliție și cazul se cercetează deja. „Poliția Municipiului Suceava a înregistrat reclamația și se fac verificări asupra celor declarate. Se cunoaște deja identitatea persoanei reclamate și cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au petrecut faptele”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Alin Botezatu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: