„Bucovina Off-road Challenge 2008”

Gura Humorului a găzduit în weekend cea de-a II-a ediție a concursului “Bucovina Off-road Challenge 2008”. Competiția 4X4 s-a adresat iubitorilor de motoare puternice, cu un spirit de aventură. În acest an, concursul a aliniat la start aproximativ 50 de mașini 4X4, la două clase auto: open și ex-trem.
 

“Am ales și în acest an trasee foarte spectaculoase, cu grade diferite de complexitate, tocmai pentru că zona este foarte generoasă din aceste puncte de vedere. Cei care au participat anul trecut își amintesc desigur de segmentul Bogdăneasa, care a testat din plin îndemânarea piloților și echiparea mașinilor”, ne-a informat Gabriel Rasty Petzalis, membru al Clubului Sportiv “Off Road Bucovina”. Participanții la competiție au străbătut zilnic circa 50 km. Cei mai pricepuți dintre șoferi au reușit să-și conducă bolidul pe trasee folosite altă dată doar de călăuze și pădurari. “Am încercat să îmbinăm traseele spectaculoase din punct de vedere tehnic cu cele care arată din plin farmecul încă sălbatic al munților Bucovinei”, ne-a precizat Sorin Cavaliu, membru al clubului. Majoritatea mașinilor înscrise în concurs au motoare de 150.000 cmc și sunt special concepute pentru un travaliu intens, specific efortului off-road. Trasee îngreunate de precipitații Supărați că nu au reușit să parcurgă în întregime traseul stabilit, unii dintre participanți s-au plâns că traseul, și așa dificil, a devenit impracticabil din pricina precipitațiilor. “Nu au luat în considerare că-i cod galben. Traseul a fost extrem de greu”, ne-a spus unul dintre participanți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: