Comunicate de presă – PD-L

Pentru Gavril Mîrza bat deja clopotele (II)
Îi atragem atenția pentru ultima dată lui Gavril Mîrza și îi cerem imperativ să înceteze cu această tactică murdară de atac, atât la adresa Partidului Democrat Liberal, cât și la adresa senatorului Gheorghe Flutur. Ne așteptăm ca după toate acestea, Gavril Mîrza să iasă mieros, cu față de nevinovat și să spună că el dorește o campanie curată.

Vrem sa-i mai atragem atenția lui Gavril Mîrza că ne vedem obligați să răspundem în același mod și, dacă dumnealui dorește o campanie curată și fără atacuri la persoană, să-și oprească slugile și mercenarii de la a mai vărsa venin și fiere, minciuni și fabulații în spațiul public. Gavril Mîrza este în cădere liberă în sondaje și în încrederea sucevenilor, este înconjurat de un PSD aflat în plină degringoladă, iar slugile până mai ieri supuse nu știu încotro să se împrăștie. În disperare, Gavril Mîrza apelează la tot felul de mercenari, gen Mercenarul Negru, pentru a împroșca cu noroi și cu venin, chiar dacă nu cu mult timp în urmă, acesta îi administra chiar lui o serie de tratamente. Dacă Mercenarul Negru sau orice alt țepar de teapa lui ne-ar fi gratulat cu acuzații de genul celor încasate de Gavril Mîrza, nici nu i-am fi răspuns la salut. Sucevenii trebuie să știe Gavril Mîrza a fost trimis în judecată de DNA, într-un dosar penal, pentru finanțarea PSD prin intermediul fundației Armonia (este interzisă finanțarea unui partid de o fundație). Mîrza și-a folosit influența pentru a determina diverși agenți economici să sponsorizeze fundația și a obținut de la aceștia 100.000 dolari. O parte din acești bani au fost folosiți pentru plata simbriei mercenarilor de campanie electorală. Între campanii, inepțiile acestora au fost ridicate la rang de lucrări literare și publicate pe banii Consiliului Județean Suceava. Gavril Mîrza este în stare de orice, numai președinte să rămână. Nu va rămâne! Toate au un început și un sfârșit! Pentru Gavril Mîrza bat deja clopotele! Biroul de presă al PD-L Suceava Gavril Mîrza pe „lista rușinii” Duminică, 18 Mai, Coaliția pentru o Guvernare Curată a dat publicității lista neagră a candidaților la președinția Consiliului Județean, candi-dați care nu îndeplinesc cri-teriile de integritate pentru a participa în cursa electorală de la 01 Iunie 2008. Din cadrul Coaliției pentru o Guvernare Curată fac parte asociațiile Academia de Advocacy, Alianța Civică, Cartel Alfa, Centrul pentru Jurnalism Independent, Freedom House România, Societatea Acade-mică din România, Societatea „Timișoara” și Grupul pentru Dialog Social. Județul Suceava este repre-zentat pe această „lista a ru-șinii” de Gavril Mîrza care „a fost trimis în judecată de DNA într-un dosar penal alături de deputatul Ioan Stan pentru finanțarea PSD prin inter-mediul fundației „Armonia” (este interzisă finanțarea unui partid de o fundație). Cei doi și-ar fi folosit influența pentru a determina diverși agenți economici să sponsorizeze fundația și a obținut de la aceștia 100.000 dolari pentru campania electorală a PSD. Firma ”Gemacu”, în care este asociată fiica lui Mîrza a primit fonduri PHARE pentru utilajele necesare unei fabrici de cherestea. Banii au fost acordați printr-o agenție re-gională de dezvoltare, la care prin rotație președinte a fost și Gavril Mîrza. În alte statistici naționale județul Suceava este mențio-nat ca fiind penultimul județ (înaintea Vasluiului), în ceea ce privește nivelul salariului mediu, deci suntem „în top” și la nivelul de sărăcie. Peste 200.000 de suceveni au luat calea străinătății, părăsindu-și familiile, copiii, în speranța găsirii unui loc de muncă și a unei posibilități de supraviețuire, după ce „mo-dernizarea județului” realizată de Gavril Mîrza le-a ucis orice speranță. De curând, pe posturile naționale județul Suceava a fost menționat ca fiind județul cu cele mai proaste drumuri. Ce ați vrea să mai distrugeți în perioada 2008-2012 în județul nostru, domnule Gavril Mîrza? Biroul de presă PD-L Suceava