PSD

Comunicat de presă

În urma lui Flutur, victime și pagube
Notorietatea lui Gheorghe Flutur s-a clădit pe victime și pe uriașe pagube, pricinuite bugetului statului, deci buzu-narelor noastre de plătitori de impozite. Las deoparte hoția și corupția, pe care le-am demonstrat în instanță, în urmă cu vreo trei ani, când Flutur își închipuia că obrazul lui face zece miliarde, dacă folosește loțiuni scumpe.
 

Hoția și corupția lui le pot demonstra public, numai de-ar avea curajul el sau osaniștii Andreica, Pardău, Constantin Gheorghe, Caldarariu, Vatavu și ceilalți să-mi ceară o confruntare publică. Pariez că n-au s-o facă, preferând să asmută spre mine anonimii forumiști, în frunte cu Ioan Băncescu, pe care Flutur l-a uns director peste domeniile statului, răsplătindu-i ura viscerală față de Gavril Mîrza și de subsemnatul. Primele victime ale lui Flutur au fost salariați de la Direcția Silvică, inclusiv fostul lui coleg de cameră din vremea studenției. Unii au fost retrogradați, alții – demiși, iar unul dintre ei – arestat. Ulterior, Justiția a făcut dreptate, obligând Direcția Silvică Suceava la plata unor daune, în valoare de peste cinci miliarde lei. Direcția nu greșise cu nimic, dar plătește pentru abuzurile lui Flutur, deși Flutur trebuie obligat, în instanță, să plătească oalele sparte. Un proces de calomnie, pe care Flutur l-a pierdut, nu a mai fost desdăunat niciodată, pentru că la un calomniator demnitar se ajunge greu. Ce ziceți, domnilor Andreica, Pardău, Gheorghe, Vatavu, Caldarariu et Co, vă arăt, în mod public, dovezile? Pariez că o s-o faceți pe mortul din păpușoi, asmuțind doar ano-nimii forumiști asupra mea, să mă insulte în cel mai mur-dar stil fluturisto-băncescovian. Ca ministru, Flutur i-a băgat în arest pe Manole Dionisie, Cătălin Munteanu, Vasile Dârdală, Florin Macovei, Ion Stavri, Adrian Axinte, Constantin Ciucă ș.a.m.d., ba le-a mai și falimentat afacerile. Drept consecință, Justiția obligă statul român să plătească, deocamdată, firmelor păgubite 2 milioane de euro și 60 miliarde lei. Iar statul nu-i cere lui Flutur să achite el banii aceștia, deși el e singurul vinovat pentru pagubă. Vreți dovezi, domnilor pedeliști, sau vă faceți că vă doare județul în cot și în privilegiile sperate, asmuțind, apoi, forumiștii asupra mea? În final, vă asigur că n-o să scot nicio „fițuică”, deși un astfel de produs a condus, pe fond, la respingerea plângerii penale a lui Flutur, care-și simțea obrazul mânjit de hoție și corupție și pohtea să îl curețe cu paralele mele. Că săpunul n-aju-tă la obrazul lui și al vostru. ION DRĂGUȘANUL Biroul de presă al O.J. a P.S.D. Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: