Dezamăgiți de prestația oamenilor politici

Stela Acatrinei, candidatul PRM la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a afirmat, într-o conferință de presă, că populația județului este nemulțumită de oamenii politici, indiferent de coloratura acestora. Domnia sa a tras această concluzie după întâlnirile pe care le-a avut în teritoriu.
 

„Oamenii de la țară, dar și de la orașe, sunt nemulțumiți de toți politicienii, din tot spectrul politic. Toți cei care au guvernat în ultimii 18 ani au tot promis, nu au făcut nimic, iar acum, în ultimele două săptămâni, fac totul”, a spus dna Acatrinei. Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean arată că sătenii reclamă că nici primarii nu și-au făcut treaba, neocupându-se de repararea drumurilor și de renovarea clădirilor publice. Totodată, locuitorii de la sate sunt nemulțumiți de faptul că Guvernul nu gestionează corespunzător sistemul asistenței sociale, în condițiile în care majoritatea trăiesc de pe urma venitului minim garantat sau din pensii mizere de agricultor. „Este vorba despre venituri care nu asigură nici măcar strictul necesar pentru ca lumea să se întrețină de la o lună la alta. Politicienii nu știu acest lucru, pentru că stau mai mult la emisiuni televizate”, a opinat Stela Acatrinei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI