Târgul liceelor – 2008

Toate colegiile, liceele si grupurile scolare din municipiul Suceava vor fi prezente sâmbata, 17 mai, între orele 10-18, la Târgul ofertelor educationale, organizat de Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Suceava.
 

“Ca în fiecare an, la acest eveniment sunt asteptati sa vina elevii claselor a VIII-a, parintii si dirigintii acestora. Elevii nehotarâti vor putea apela la consilierii scolari pentru a obtine detalii cu privire la alegerea scolii, a profilului sau a specializarii”, ne-a precizat prof. Maria Hancea, directorul Centrului Judetean de Asistenta Psihopedagogica Suceava din cadrul Centrului de resurse.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: