În Bazar, „chiar trebuie operată o modernizare”

A doua etapă de modernizare a Bazarului, demarată zilele acestea, va fi încheiată în luna august. Pentru efectuarea lucrărilor, 400 de chioșcuri au fost mutate, ele urmând a reveni pe vechile amplasamente după încheierea modernizării.
 

În acest sens, de la bugetul municipalității este alocată suma de 350 de mii de lei, primarul Ion Lungu combătând afirmațiile conform cărora spațiul comercial din Lunca Sucevei ar urma să primească o altă destinație. „Au fost foarte multe încercări de intoxicare politică, având în vedere că suntem în campanie electorală. Eu cred că acolo chiar trebuie operată o modernizare, pentru a face protecție socială și a asigura locurile respective de muncă”, a precizat dl Lungu. Potrivit hotărârii CL, lucrările de modernizare vor înghiți 11 milioane lei, iar lucrările ar urma să se desfășoare pe durata a 4 ani, începând cu 2006.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: