PSD prorocește o nouă „gripă aviară”

Secretarul general al PSD, Titus Corlățean, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că Gheorghe Flutur și PD-L au o campanie electorală „opulentă”, iar președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, a recomandat ca pe toate materialele electorale să fie pusă o bandă cu textul: „Aici sunt pădurile dumneavoastră”. Năstase a spus, într-o conferință de presă, că județul Suceava este „agresat” de fotografiile și posterele portocalii, care sunt amplasate peste tot.
 

„Pe fântâni, pe stâlpi, pe tomberoane sunt puse fotografiile lui Flutur”, a spus Năstase, care a adăugat că i s-a sugerat ca sub acestea să fie pusă o bandă cu textul „Aici sunt pădurile dumneavoastră”. „Se face practic o risipă din partea unui partid sărac cum este PD-L”, a spus ironic Năstase. La rândul său, secretarul general al PSD a apreciat că în această campanie electorală vor conta mai mult faptele și programele celor ce candidează și mai puțin campania opulentă a PD-L. „Nu cred că va conta campania opulentă, inexplicabilă din punct de vedere al resurselor financiare și al surselor de finanțare în raport cu legea”, a spus Corlățean. El a subliniat că același tip de campanie electorală opulentă a fost remarcată și la alegerile europarlamentare la candidații PLD. Corlățean a adăugat că este curios că raportul Autorității Electorale privind alegerile europarlamentare a menționat toate sumele cheltuite de partidelor politice, mai puțin ale PLD. „PLD nu a fost analizat în raportul Autorității Electorale, nu au fost analizate sursele de finanțare, resursele și proveniența acestora și depășirea cu o mare marjă a limitelor prevăzute de lege. Aceeași lucru se produce și în clipa de față. Este o campanie opulentă și, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, acești oameni din PD-L vor trebui să explice și să dea socoteală, cel puțin pentru sursele de finanțare, situate cel puțin la limita legii, dacă nu în afara legii”, a mai spus Corlățean. Vicepreședintele PSD, Victor Ponta, a spus că nu a văzut, în toată țara, un afișaj mai agresiv decât cel al PD-L în județul Suceava. „Am văzut atât de multe afișe și postere cu domnul Flutur, care, sigur costă, încât sunt aproape convins că pe 2 iunie va începe din nou gripa aviară în România, pe 3 iunie pesta porcină, iar pe 4 iunie ciuma lui Flutur și multe alte surse din care să acopere aceste cheltuieli”, a mai spus Ponta. El a subliniat că nu a văzut în nici un județ din țară „atâta abundență” a chipului unui candidat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: