Punctele termice din Suceava, nereabilitate din cauza unei ordonanțe guvernamentale

Municipalitatea suceveană este afectată de faptul că Guvernul nu a emis actul nor-mativ pentru promovarea Programului „Termoficarea 2008-2015”. Primarul Ion Lungu spune că pentru luna aprilie a fost anunțată o ordonanță guvernamentală, dar că aceasta întârzie să apară.
 

„S-a promis o ordonanță pentru această lună, dar din păcate aceasta nu a apărut”, a precizat edilul-șef Ion Lungu. Domnia sa spune că această situație la amânarea programului de reabilitare a punctelor termice de pe raza municipiului. La începutul lui mai, primăria va organiza licitație pentru lucrările de la punctele termice „Hotel” și „Tudor Vladimirescu”, banii fiind alocați de la bugetul local. În pușculița bugetară și din emisiunea de obligațiuni municipale se va aloca suma de 5 milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: