Softul Myria Educațional 2008 va fi lansat în școlile fălticenene

Sala de Ședințe „Iorgu Radu” a Primăriei Municipiului Fălticeni va găzdui, astăzi, de la ora 15, prezentarea softului educațional Myria Educațional 2008.
 

În acest context, Altex donează, prin intermediul primăriei, 6 calculatoare școlilor din Fălticeni. Semnificativ este că atât configurația hardware cât și programele instalate propun un nou concept de abordare a învățării: înveți și te joci în același timp. Pachetul educațional Myria eCreativ pus la dispoziția elevilor fălticeneni le oferă acestora alternativa dinamică și creativă a lecțiilor clasice, îmbinarea tehnologiei cu experiența profesorului, venind în beneficiul elevilor. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: