Peste 250 de dascăli doresc diplome și distincții

Ei au depus dosare la IȘJ pentru diploma de excelență și diploma “Gheorghe Lazăr” > Acestea înseamnă și consistente premii în bani
253 de dosare au fost depuse la IȘJ de către cadre didactice sucevene care doresc să obțină diploma de excelență și distincția “Gheorghe Lazăr”, clasele I, II și III, pentru activități deosebite, dosare care sunt evaluate în această perioadă de către reprezentanții IȘJ Suceava.
 

Pentru diplome de excelență s-au înscris 44 de dascăli pensionari sau în prag de pensionare, ei urmând să primească un premiu în bani reprezentând 20% din suma salariilor obținute anul trecut. Alte 93 de cadre didactice, care au obținut rezultate deosebite la nivel național și internațional, s-au înscris pentru diploma “Gheorghe Lazăr” clasa I, recompensa fiind aceeași ca la diploma de excelență. La clasa a II-a a distincției s-au depus 67 dosare, fiind profesori care au avut rezultate bune la olimpiade și concursuri naționale. Ei vor primi doar 15% din suma salariilor din anul precedent. La clasa III sunt încă 48 dosare, fiind vorba despre cadre didactice care au avut rezultate bune la nivel județean, premiul pentru ei fiind de 10% din totalul salariilor pe anul anterior. Inspectorul general-adjunct Vasile Monacu a declarat ieri că dosarele vor primi punctaje pe baza unei grile aprobate în Consiliul de Administrație al IȘJ Suceava, punctaje care vor fi afișate pe 25 aprilie. După aceea, timp de 3 zile, cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: