Gavril Mîrza și echipa sa și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean

Președintele PSD Suceava, dl Gavril Mîrza, și-a înscris, marți, candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava, arătând că pentru el „faptele vorbesc”. Dl Mîrza a venit la sediul BEJ Suceava însoțit de un grup de tineri social-democrați și de o parte dintre candidații PSD pentru funcțiile de consilier județean.
 

El a declarat că în viitorul mandat dorește să continue proiectele începute deja în județ și a anunțat că alte proiecte sunt cele privind introducerea de apă potabilă curentă și canalizare în toate localitățile, finalizarea electrificării tutu-ror cătunelor, reabilitarea infrastructurii școlare, de sănătate și de cultură. El a mai anunțat că un alt proiect al PSD Suceava este construirea, în fiecare localitate, a câte unei săli de sport. „Rămân alături de suceveni și mă voi bate să le soluționez problemele”, a afirmat dl Mîrza. Președintele PSD Suceava și-a exprimat convingerea că echipa prezen-tată de PSD va câștiga alegerile la Consiliul Județean Suceava. „Pentru noi vorbesc faptele”, a repetat dl Gavril Mîrza. Pe lista de candidați PSD pentru Consiliul Județean Suceava se află fostul șef al CAS Suceava, dl Mihai Crețeanu, foștii subprefecți PSD Mihai Grozavu și Petru Paul Leșanu, iar pe ultimul loc este înscris prim-vicepreședintele PSD Suceava, eurodeputatul Cătălin Nechifor. Dl Gavril Mîrza a fost vice-președinte al CJ Suceava în perioada 1992-1996 și președinte al acestei instituții din anul 1996.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI