Fotbal, Liga a III-a

Liderul, pus la respect în Copou

Cetatea a suferit marți a doua înfrângere din actualul sezon, 0-1, pe terenul Politehnicii II Iași, la capătul unui meci cu mulți nervi, cu un gol anulat și trei cartonașe roșii
Politehnica II Iași – Cetatea Suceava 1 – 0 (0 – 0)
Deși s-au deplasat în Copou cu gândul la o victorie care să tranșeze definitiv soarta promovării, elevii lui Marian Pană s-au înclinat marți, în fața celor de la Politehnica II Iași, cu scorul de 0-1, la finele unei întâlniri în care cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare.
 

Partida a debutat cu formația suceveană la timonă și juniorul Stănescu își trece în cont prima ocazie în minutul 2, șutul acestuia întâlnind stâlpul porții adverse. Momentul psihologic al jocului avea să se petreacă în minutul 17, când Celpan este trimis în tribune după două cartonașe galbene primite în decursul aceleiași faze. Cu un jucător în minus pe teren, oaspeții se văd nevoiți să cedeze inițiativa, dar Rohețki scapă basma curată la șuturile semnate de Cososchi și Știubei. Finalul primei reprize aduce o nouă fază controversată, după ce brigada de arbitri anulează un gol al gazdelor, la o presupusă poziție de ofsaid a lui Zănceanu. Echilibrul numeric de pe gazon avea să fie restabilit în minutul 57, când fostul echipier al Cetății, Adrian Cososchi, primește al doilea avertisment pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Onciu. Deși decizia centralului a echilibrat ostilitățile din teren, ieșenii reușesc să deschidă scorul prin căpitanul Știubei, care îl păcălește pe Rohețki cu un șut deviat. Situația echipei sucevene avea să se îngreuneze în minutul 85, când Nicolau întrerupe un contraatac al gazdelor cu prețul unui nou cartonaș galben și este trimis la vestiare. Minutele de final arată un joc pe contre, goalkeeper-ul Rohețki fiind providențial în două rânduri la șuturile nou-intratului Adam, în timp ce, la poarta opusă, brazileanul Tomaz ratează o ultimă șansă de egalare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI