Tinerii PD-L sar în ajutorul celor fără de ajutor

Un număr de 23 de copii aparținând Centrului Social de zi „Sf. Vineri” din municipiul reședință de județ au fost vizitați la finele săptămânii trecute de tinerii din cadrul Organi-zației Municipale Suceava a PD-L, aceștia din urmă venind cu daruri.
 

Vicepreședintele OT-PD-L Suceava, Daniel Ungurianu, a informat, printr-un comunicat de presă, că tinerii democrat-liberali au mers la cei din centrul social cu dulciuri, banane, portocale și re-chizite școlare. „Tinerii democrat-liberali vă asigură că acțiunile de acest gen nu se opresc aici, urmând ca pe viitor să existe alte asemenea inițiative care să vină în sprijinul persoanelor defavorizate ale județului Suceava. Sperăm cu aceasta ocazie să oferim un exemplu și altor organizații de tineret ale partidelor politice, dar și organizațiilor non-guvernamentale, pentru a promova împreună valorile etice și creștine, lăsând deoparte luptele politice, care nu sunt constructive”, se mai spune în comunicatul semnat de Daniel Ungurianu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI