Stela Acatrinei cere angajaților Consiliului Județean să nu facă politică în timpul serviciului

Cei care nu se conformează vor fi pasibili de sancțiuni pecuniare, inclusiv cu diminuarea salariului
Vicepreședintele Consiliului Județean, Stela Acatrinei, le cere salariaților aparatului propriu al executivului, cât și celor ai instituțiilor subordonate, să nu facă politică în timpul programului. Adjunctul șefului administrativului județean a luat această poziție după ce în presă au fost semnalate cazuri de „subordonare politică a unor instituții”.
 

Dna Acatrinei i-a avertizat pe cei care vor participa la lansări de candidați pe durata serviciului, folosind și mașina unității, că vor fi pasibili de sancțiuni pecuniare, inclusiv cu diminuarea salariului. Domnia sa a declarat că va face publice numele celor în cauză, menționând că are la cunoștință despre astfel de implicări ale unor șefi de la instituțiile de cultură și unitățile de asistență socială. „Fiecare este liber să aibă o opțiune politică, dar a-ceasta nu trebuie să afecteze orele de program. Nu cer salariaților să facă politică în favoarea mea, ci în favoarea oricărui partid din spectrul politic pe care îl agreează, dar în timpul liber. Aceasta pentru că unii muncesc, nefiind angrenați politic, în timp ce alții merg la lansări de candidați”, a explicat Stela Acatrinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: