Marcajul rutier sucevean a fost adjudecat de o firmă romașcană

Marcajul rutier din municipiul Suceava va fi făcut, în mare parte, până în ajunul Paștelui. Conducerea municipalității a organizat o licitație pentru atribuirea lucrărilor, în competiție intrând firmele Loial Suceava și Plastidrum Roman.
 

Învingătoare din competiție a ieșit societatea romașcană, care a fost creditată, de către membrii comisiei de licitație, cu 89,9 puncte. Primarul municipiului a declarat că la treabă se va trece cât mai grabnic, cu condiția ca și vremea să o permită. „Până de sărbătorile de Paște vor fi marcate bulevardele principale, dar sperăm ca și vremea să țină cu noi”, a menționat dl Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI