Exproprieri pentru centura ocolitoare a Rădăuțiului

Consilierii locali rădăuțeni au desemnat componența comisiei care va efectua cercetarea prealabilă în vederea declarării de utilitate publică a terenurilor necesare realizării inelului de centură al municipiului. Este vorba despre aleșii Constantin Galan, Ioan Bota și Liviu Moldovan, precum și despre primarul Mihai Frunză și directorul tehnic al primăriei Ștefan-Eliade Boțic.
 

Hotărârea de consiliu referitoare la desemnarea comisiei de expropriere este urmare a unei hotărâri a Consiliului Județean Suceava, semnată de președintele instituției, Gavril Mîrza, din luna februarie. În document se precizează că „declararea utilității publice este condiționată de înscrierea lucrării în planurile urbanistice de amenajare a teritoriului, aprobate conform legislației în vigoare”. La declararea utilității publice a tere-nurilor ce urmează să fie expropriate pentru realizarea șoselei de centură, vor fi luate în considerare prevederile Planului Urbanistic General (PUG), aprobat în luna februarie 2000. Documentația stabilește evoluția posibilă și propunerile de dezvoltare urbanistică a municipiului, direcții de orientare și priorități ale structurii zonelor construibile, delimitând intravi-lanul și extravilanul teritoriului administrativ al localității.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI