Angela Zarojanu spune „nu” șicanelor birocratice

Viceprimarul sucevean liberal Angela Zarojanu le-a cerut subordonaților săi din Primăria Sucevei să trateze „unitar și egal” toate solicitările ce vin în perioada aceasta din partea organizațiilor politice, fără a se ține cont de culoarea drapelului respectivului partid. Angela Zarojanu a declarat vineri, într-o conferință de presă, că are semnale foarte clare că „există tendința de a trata preferențial unele partide”.
 

Ea a explicat că a avut o discuție cu cei din Direcția de Urbanism, în urma căreia a solicitat „ferm, să trateze unitar și egal toate cererile venite de la toate partidele, indiferent de mărimea lor”. Angela Zarojanu a mai spus că nu i se par normale excesele de zel în perioada aceasta, când toată lumea este cu ochii pe angajații Primăriei și încearcă să descopere eventuale părți negative ale activității din această instituție. „Mi se pare normal ca cei care vin să ceară aprobări pentru bannere electorale sau pentru diverse alte chestiuni de campanie să fie ajutați să rezolve cât mai repede problematica ce ține de birocrație. Lupta se va da pe proiectele fiecărui candidat și nu în funcție de șicane”, a mai spus dna Zarojanu. Angela Zarojanu candidează la funcția de primar al Sucevei din partea PNL, partid care i-a oferit postul de viceprimar în acest mandat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: