Emil Havriliuc a depus jurământul de consilier județean

Aleșii județeni au validat, în ședința ordinară de ieri, mandatul unui nou coleg. Este vorba despre cel al social-democratului Emil Havriliuc, supleant înscris pe lista electorală a Organizației Județene Suceava a PSD la alegerile locale de acum 4 ani.
 

După ce a depus jurământul în plenul deliberativului județean, domnia sa va ocupa, pentru mai puțin de trei luni, fotoliul lăsat de fostul membru PSD Daniel Drăgoi. Ex-consilierul social-democrat care a trecut la PD-L și-a înaintat demisia din deliberativ pe data de 8 februarie. Dl Havriliuc va activa în Comisia de învățământ-cultură și în cea de tineret și sport. Proaspătul membru al deliberativului județean este directorului Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI