Primăria Suceava va rezilia contractele cu chiriașii ANL plecați la muncă în străinătate

Primarul Ion Lungu a emis o dispoziție prin care a instituit verificări la locuințele ANL din Ansamblul „Privighetorii”, cartierul Burdujeni. Șeful municipalității a luat această decizie în urma unor informații potrivit cărora, după ce și-au închiriat apartamente către terți, mulți dintre beneficiarii de locuințe de la stat au plecat la muncă în străinătate.
 

Dl Lungu spune că nu este firesc ca, în timp ce pe listele de așteptare sunt sute de persoane fără case, respectivele unități de locuit să rămână goale sau să fie oferite înspre închiriere la sume mai mari decât cea percepută de primărie, conform legii. „Vom face o verificare, «la sânge», pentru că nu este suficient să nu-l găsim o singură dată pe chiriaș acasă”, a subliniat primarul, adăugând că o concluzie pripită ar putea aduce municipalitatea în fața instanței. Domnia sa a menționat că, acolo unde sesizările se confirmă, acestea vor fi dezbătute în Consiliul Local, cel în cauză riscând rezilierea contractului cu executivul local.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: