Vineri, la Planetariu

Dialog despre educația continuă

În cadrul proiectului de parteneriat educațional „Apă pentru Viață”, educatoarele de la Grădinița cu Program Normal Nr. 9 „Norocel” Suceava și Grădinița cu Program Prelungit Nr.14 „Mugurașii” din Botoșani se vor reuni vineri, la ora 10, la Planetariul Suceava. Împreună cu specialiști ai Secției Științe ale Naturii și cei de la Planetariu, ele vor discuta despre noile valențe ale educației continue și interdisciplinaritate în dezvoltarea intelectuală a preșcolarilor, precizează un comunicat.
 

“Vor fi prezentate proiectul de educație muzeală «Astronomia pentru preșcolari», lecția interactivă «Spațiul cosmic», filme documentare în susținerea temei «Apă pentru Viață» și beneficiile colaborării grădinițelor cu muzeele – forme de transmitere a informațiilor într-un cadru plăcut, stimulativ și care garantează calitatea și veridicitatea acestora. Pe lângă programele-lecție de la Planetariu și vizitele la Muzeul de Științe ale Naturii, va fi prezentată și oferta serviciilor culturale diversificate, cu scopul de a oferi copiilor și educatoarelor tentații pentru o reîntoarcere într-o lume miraculoasă, în care pot, singuri, descoperi importanța și responsabilitatea omului pentru mediul înconjurător”, informează comunicatul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: