PNL Fălticeni caută soluții pentru ieșirea din criză

Noul președinte interimar al organizației este Iulian Angheluș
Biroul Interimar al Organizației Municipale a PNL Fălticeni a hotărât ca la alegerile din luna iunie să propună electoratului o serie de personalități locale care să aibă puterea de a scoate orașul din conul de umbră economico-social în care se află în momentul de față.
 

Liderul interimar al liberalilor fălticeneni, Iulian Angheluș, a declarat marți presei că în foarte scurt timp va fi gata strategia pentru câștigarea Primăriei, astfel încât „această poartă de intrare în județul Suceava dinspre sudul României să trăiască dezvoltarea pe care o merită. PNL va susține o echipă profesionistă, de oameni cu sufletul pentru comunitate și cu mintea la găsirea soluțiilor la problemele prea numeroase pe care le are Fălticeniul și pe care Vasile Tofan nu le-a putut gestiona, cu toată susținerea guvernamentală pe care a avut-o”. Angheluș a lansat și o provocare în rândul „vechilor liberali” din zonă de a veni la sediul partidului și a se implica în politica locală, astfel încât PNL să poată demonstra că „nu mor caii când vor câinii”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI