PNG (CD) și-a lansat candidatul pentru Primăria Rădăuți

Partidul Noua Generație (Creștin Democrat) și-a lansat marți, 18 martie, candidatul la Primăria Rădăuți. Acesta este Romeo Marcu, născut în 1967, de profesie economist. Romeo Marcu a apreciat că partidul din care face parte este „un partid de oameni curați, necorupți politic și cu inițiativă”.
 

Arătând că este nevoie de o altă viziune care să transforme orașul dintr-o așezare provincială într-una privită cu mai mult respect de către cei de la centru, candidatul a mai spus că în Consiliul Local Rădăuți „sunt oameni care își tot schimbă scaunele și cad ca pisica în picioare; schimbându-și formațiunile, rămân totuși în Consiliul Local”. La întrunirea cu ziariștii au mai participat și liderii PNG CD Suceava, Dan Chițu și Ghiță Ignătescu. Romeo Marcu se consideră un om popular și crede că are șanse la alegeri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: