Rădăuți

O nouă șansă pentru familiile fără locuință

Habitat pentru Umanitate a început seminariile de informare pentru familiile ce au depus cereri în vederea obținerii unei case în cartierul Habitat. Miercuri, 19 martie, se sfârșesc cele cinci seminarii care s-au desfășurat în perioada 10-19 martie 2008, reprezentând prima etapă a selecției familiilor.
 

Aceste seminarii de educare și informare au avut ca teme principale de discuție: prezentarea istoricului organizației Habitat pentru Umanitate, cum se poate deveni partener Habitat, s-a vorbit despre legătura creștină a organizației, ce înseamnă voluntariatul, legislația referitoare la precontractul și contractul de vânzare-cumpărare, familia și perspectiva vieții de familie într-un nou cămin, norme de protecție a muncii precum și prezentarea lucrărilor ce se vor executa în perioada următoare. Una dintre cerințe a fost ca familiile care vor trece la etapa următoare de selecție, cea de prestare a minim 150 de ore de muncă voluntară, să participe la cel puțin patru din cele cinci seminarii desfășurate în această perioadă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: